جستجو مطالب

سایر تجهیزات تصفیه آب

سوابق کاری / تصاویر پروژه ها

رزومه مدیرعامل و کارکنان

استخدام در شرکت ابنیه پایدار سبز

شما اینجا هستید: برگ نخستتصفیه آبکلرزن گازی

کلرزن گازی

کلرزن گازی (Gas chlorinator)

کلرزن گازی (Gas chlorinator)

این سیستم به صورت اتوماتیک به منظور تزریق دقیق گاز کلر و کاهش حداکثری خطاهای انسانی طراحی شده است. مبنای کارکرد این سیستم بر اساس اندازه گیری online میزان کلر باقیمانده محلول در آب می باشد بدین صورت که پس از مقایسه میزان کلر محلول در آب با مقدار تعیین شده توسط بهره بردار، میزان تزریق گاز را افزایش و کاهش می دهد. شایان ذکر است سیستم کلرزنی اتوماتیک علاوه بر تزریق گاز به صورت اتوماتیک، ایمنی و کنترل نشت گاز کلر را بر عهده دارد.

کلرزن گازی (Gas chlorinator)

اجزای دستگاه کلرزن گازی

دستگاه کلرزن گازی از اجزای زیر تشکیل گردیده است:

1) کپسول گاز کلر

2) شیر رگولاتور گاز کلر

3) لوله نقره ای گاز کلر جهت ارتباط کپسول کلر به ونتوری

4) مانومتر اندازه گیری میزان گاز کلر

5) لوله UPVC و سه راهی اتصال گاز کلر

6) کلکتور UPVC خروجی اطمینان رگولاتور گاز کلر

7) سیستم آژیر خطر جهت نشتی احتمالی پکیج کلرزن گازی

مزیت ها و برتری سیستم کلرزنی اتوماتیک شرکت ابنیه پایدار سبز به شرح زیر می باشد:

- ایمنی و کنترل نشت گاز کلر در محیط علاوه بر تزریق گاز کلر

- استفاده از PLC جهت کنترل سیستم

- مجهز به سیستم تعویض کننده خودکار کپسول خالی با کپسول ذخیره

- دارای صفحه نمایش گرافیکی

- امکان اتصال به شبکه های کنترلی به منظور نمایش از راه دور

- نصب شیر درصدی بر روی مسیر مکش گاز کلر و بعد از کلریناتور

در شکل زیر اجزاء مختلف سیستم تزریق کلرزن گازی نظیر کپسول گاز کلر، شیر رگلاتور کلر، ونتوری تزریق کلر، شیر اطمینان کلر و... نشان داده شده است.

 کلرزن گازی (Gas chlorinator)

تجهیزات لازم در تأسیسات کلرزنی گازی 1 تنی

رولینگ سیلندر 1 تنی، سیلندر 1 تنی گاز کلر، لوله نقره ای (مسی)، شیر تنظیم گاز، هدر لاین (Header Line)، تله مایع یا هیتر ترپ، فشارسنج گاز کلر، صافی گاز کلر (قبل از کلریناتور)، صافی آب (قبل از بوستر پمپ)، وکیوم رگلاتور، دوزینگ رگلاتور، انژکتور، بوستر پمپ (در صورت نیاز)، جرثقیل سقفی، آچار مخصوص شیر، کیت ایمنی، خنثی ساز، هشداردهنده گاز کلر با قابلیت اتصال به فن آژیر، خنثی ساز و سامانه ارسال پیام، بادنما.

تجهیزات لازم در تاسیسات کلرزنی گازی 65 کیلویی

کمربند مهار سیلندرهای 65 کیلیویی، سیلندر 65 کیلویی گازکلر، لوله نقره ای، شیر قطع کن گاز کلر، هدرلاین (در صورت استفاده چند سیلندر)، فیلتر مایع یا تله مایع یا هیتر ترپ، وکیوم رگلاتور و دوزینگ رگلاتور و دوزینگ رگلاتور، صافی گاز کلر (قبل از کلریناتور)، صافی آب (قبل از بوستر پمپ)، فشارسنج گاز، انزکتور، بوستر پمپ (در صورت نیاز)، چرخ مخصوص حمل سیلندرهای گاز 65 کیلویی، آچار مخصوص شیر، کیت ایمنی، خنثی ساز، هشدار دهنده گاز کلر با قابلیت اتصال به فن، آژیر، خنثی ساز و سیستم ارسال پیام، بادنما.

معرفی کلر

کلر گازی است که بویی تند و نافذ دارد.کلر گازی شکل در غلظت های کم، بی رنگ و در غلظت های زیاد به رنگ زرد مایل به سبز است و مایع آن نیز دارای رنگ سبز کهربایی است. گاز کلر (بسته به غلظت) موجب سوزش چشم ها و مجاری مخاطی بینی و سیستم تنفسی گردیده و چند دقیقه تنفس در غلظت های نظیر ppm 1000 میتواند موجب کشته شدن فرد گردد. بوی کلر در در غلظت های بیش از 3/0 قابل تشخیص می باشد. آستانه ی تشخیص بو در افرادی که با توجه به شغل خود به بوی کلر عادت کرده اند بیشتر است.

کلر در سال1744 در آزمایشگاهی در سوئد کشف و در سال 1810 به عنوان یک عنصر جدید پذیرفته شد. نام کلر از کلمه یونانی Cloros که به معنای سبز کمرنگ می باشد اقتباس گردیده است. گاز کلر حدودا5/2 برابر سنگین تر از هوا است.

2-سابقه و علل استفاده از کلر در صنعت آب و فاضلاب

تا یک صد سال قبل، به دلیل وجود بیماری های ناشی از آلاینده های میکروبی یا ویروسی موجود در آب، آشامیدن آب کاری مخاطره آمیز بوده است و بیماری هایی نظیر وبا و تیفویید که از طریق آب منتشر می شدند، هنگام همه گیری مصیبتی عمومی به بار می آوردند اما با ظهور روش های گندزدایی آب، سطح بهداشت و کیفیت زندگی بهبود یافت. پس از تصفیه ی فیزیکی و شیمیایی آب میکرو ارگانیسم ها به ویژه باکتریها به طور کامل از آب حذف نمی شوند در حالی که آب شرب باید عاری از هرگونه میکرو ارگانیسم بیماری زا باشد و بدین منظور باید از روش های سالم سازی و گند زدایی برای حذف کامل میکروارگانیسم های بیماریزا استفاده نمود. در سال 1888 اولین ثبت اختراع در زمینه ی کلر زنی آب در نیوجرسی آمریکا صورت پذیرفت. در سال 1902 اولین سامانه ی دائمی کلرزنی آب در جهان در شهر Middelkerke بلژیک شروع به کار کرد. تا اواخر دهه ی 1970، کلر تنها ماده ی مورد استفاده برای گندزدایی آب آشامیدنی بود چرا که به دلایل زیادی نظیر ایجاد کلر باقی مانده و ممانعت از رشد مجدد باکتری ها در شبکه ی توزیع، مناسب بودن جهت گندزدایی آب با گستره ی بالایی از کیفیت های مختلف، قابلیت پایش و کنترل آسان، مقرون به صرفه بودن و...

یک گند زدای ایده آل به شمار می رفت اما در دهه های اخیر، تامین کنندگان آب با چالش های جدیدی نظیر شناسایی عوامل بیماری زای مقاوم در برابر تصفیه نظیر Giardia و Cryptosporidium، لزوم به حداقل رساندن محصولات جانبی در فرآیندهای گندزدایی، سخت گیرانه تر بودن قوانین جدید زیست محیطی و ایمنی و لزوم تقویت بخش امنیتی تجهیزات گندزدایی مواجه شده اند. که با وجود مزایا و گستردگی استفاده از کلر باعث می گردند استفاده از جایگزین های کلر نظیر ازن، کلروآمین ها، دی اکسید کلر و تابش فرا بنفش نیز مد نظر قرار گیرند. هم اکنون گاز کلر در 5 تصفیه خانه ی آب شهر تهران و 3 ایستگاه گندزدایی خطوط انتقال آب و مخازن آب شرب شهر، به کار گرفته می شود.

3-مخاطرات کلر برای سلامتی

1-3-مخاطرات کلی

گاز کلر اساسا یک محرک دستگاه تنفسی است. این گاز در غلظت های کم دارای بویی شبیه به سفیدکننده‌ی خانگی است. با افزایش غلظت این ماده به بیش از حد تشخیص بویایی، نشانه های بیماری در افرادی که در معرض آن قرار می گیرند، ظاهر می شوند. در غلظت های بیش از ppm5 گاز کلر بسیار تحریک کننده است.

  

آثار

غلظت گاز کلر در هوا بر حسب (ppm)

آستانه ی تشخیص بو (آستانه ی تشخیص بو در افرادی که با توجه به شغل خود به بوی کلر عادت کرده اند بیشتر است.)

4/0 – 2/0

تحریک غشایی و پوستی ملایم در مخاط که تا 1 ساعت قابل تحمل است

1-3

تحریک متوسط در دستگاه تنفسی

5-15

درد سریع در قفسه ی سینه، استفراغ، تنگی نفس، سرفه

30

احتقان و تورم شدید و سمی ریوی و ادم ریه ها

40-60

کشنده پس از 30 دقیقه

430

کشنده در عرض چند دقیقه

1000

جدول زیر، آستانه های قرار گرفتن در معرض کلر و واکنش های گزارش شده در انسان را نمایش می دهد.

 

*هر چند عبارت (چند دقیقه) نشان از خطر بالای کلر در این غلظت دارد اما از دیگر سو بیان کننده ی مرگ آنی نبوده و افراد فرصت فرار دارند. البته حین فرار، فرد باید تنفس را قطع کرده و تنها از هوای محبوس شده و ذخیره ی داخل ریه ها استفاده نماید.

2-3-اثرات تنفسی/قلبی-ریوی

قرار گرفتن در معرض غلظت های کم گاز کلر، تحریک بینی و همچنین تحریک غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی را به دنبال دارد. با افزایش غلظت کلر، تاثیرات تحریک آمیز آن در قسمت های ابتدایی و همچنین عمیق دستگاه تنفسی افزایش می یابد که با سرفه و سختی احتمالی در تنفس آشکار می شوند. استنشاق گاز کلر (تا بیشتر از PPm15) ممکن است منجر به تنگی نفس ناشی از انقباض و تنگی مجرای هوا و جمع شدن مایع در ریه ها گردد (اِدم ریوی). با افزایش طول مدت تماس و یا افزایش غلظت کلر، فرد ممکن است به سرعت شروع به تنفس سریع، خس خس کردن نفس ، تنفس غیر عادی یا (دفع) خلط خونین نماید. در موارد شدید تر، مشکل تنفسی می تواند با از کار انداختن سیستم قلبی-ریوی ناشی از نارسایی تنفسی، موجب مرگ گردد. شخص قرار گرفته درمعرض کلر با سابقه ی نارسایی تنفسی، ممکن است دارای واکنشی بیش از حد (خطرناک) باشد.

3-3-اثرات پوستی

کلر مایع در تماس با پوست، موجب سوختگی های گرمایی یا شیمیایی موضعی (سرما زدگی شیمیایی) خواهد شد.

کلر گازی شکل در تماس با پوست می تواند در رطوبت بدن (عرق) حل شده و احساس سوختگی و تحریک پوست در اثر قرار گرفتن در معرض کلر را ایجاد نماید.

4-3-چشم ها

غلظت های کم کلر در هوا می توانند موجب تحریک چشمی به همراه ناراحتی های سوزش، پلک زدن اسپاسمی، قرمزی، آماس ملتحمه و اشک ریزی چشم گردند. تماس با غلظت های زیادتر کلر به آسیب های شدیدتر منجر می شود. کلر مایع در تماس با چشم ها موجب سوختگی های گرمایی و یا شیمیایی جدی خواهد شد.

4-5 اقدامات لازم در هنگام بروز حوادث نشست کلر

1-به جز امدادرسانان و افراد مسئول بقیه افراد باید تخلیه شده و به سرعت از محل دور شوند.

2-افراد باید در خلاف جهت وزش باد و تا حد ممکن از محل دور شوند. تجهیزاتی نظیر بادنما کمک می کنند تا مردم به سمت مکان های ایمن تخلیه شوند.

3-مردم باید به سرعت از محل وقوع حادثه تخلیه و در صورت عدم امکان تخلیه، در محیطی محبوس (ترجیحا در طبقات بالای ساختمان ها) محافظت گردند.

4-اگر فرار و تخلیه امکان پذیر نباشد و یا در زمانی که فرد در داخل ساختمان محبوس شده است، باید تمام منافذ ورودی هوا نظیر در و پنجره ها، کانال های کولر و... بسته شده و کولر، فن و هر سیستم تهویه ی دیگر خاموش شود این کار می تواند تا حدودی از ورود گاز کلر به داخل ساختمان جلوگیری کند.

5-محل امنی که مردم در آن پناه گرفته اند باید به طور مداوم کنترل گردد زیرا ممکن است با تغییر جهت وزش باد یا افزایش مقدار نشست گاز، حضور در این مکان نیز خطرناک گردد.

6-همیشه تخلیه و دور شدن از محل وقوع حادثه در خلاف جهت جریان باد، ایمنی بیشتری را به همراه دارد. در صورت عدم امکان فرار و با توجه به سنگین تر بودن گاز کلر نسبت به هوا، نقاط مرتفع نسبتا، و نه قطعا، امن تر هستند.

7-مردم باید در سمتی از ساختمان که دورتر از محل نشت است مستقر شوند.

8-در حوادث فقط باید افراد مسئول آموزش دیده، مجهز به تجهیزات ایمنی فردی (PPE) کامل و لوازم مورد نیاز برای اطفاء حضور داشتنه باشند. هیچ فرد مسئولی نباید بدون تجهیزات PPE وارد محل نشت و محدوده اطراف آن گردد.

5-کمک های اولیه و چکیده ای از مراقبت های پزشکی

1-کمک های اولیه، معالجات موقتی فوری ای هستند که برای فردی که در معرض عامل آسیب رسان (در اینجا گاز کلر) قرار می گیرد انجام می شوند.

2-عملکرد فوری و سریع در انجام کمک های اولیه، ضروری است.

3-در مواقع بروز حوادث، ایجاد آرامش به کم کردن نگرانی افراد کمک خواهد کرد.

4-به سرعت از مراکز فوریت های پزشکی و اورژانس (تلفن115) درخواست کمک شود.

5-اگر فرد بیهوش باشد، باید مسیرهای هوایی باز نگه داشته شده و مانع از انسداد آنها شد.

6-هرگز نباید به شخص غیر هوشیار، بیهوش یا دچار تشنج، ماده ای خوراند.

7-فرد قرار گرفته در معرض کلر باید ار لحاظ سالم بودن مسیرهای جریان هوا و تنفس، بررسی و معاینه شود.

8-اگر تنفس مصدوم قطع شده باشد، باید به سرعت مورد احیای قلبی-ریوی (CPR) قرار گیرد.

9-اگر چشم ها در اثر تماس با کلر تحریک شدند باید به سرعت با مقدار فراوانی آب ولرم به مدت حداقل15 دقیقه شسته شوند. (در این حالت) هرگز سعی نکنید از خنثی سازهای شیمیایی استفاده کنید پلک ها باید در حین انجام شستشو (با استفاده از انگشتان دست) باز نگه داشته شوند تا اطمینان حاصل شود که تماس با آب در تمام بافت های قابل دسترسی چشم ها و پلک ها انجام گرفته است. کمک های پزشکی باید هرچه سریع تر درخواست گردند. اگر چنین کمک های به سرعت در دسترس نبودند شستشوی چشم ها باید به مدت 15 دقیقه ی دیگر ادامه یابد و هیچ چیز به جز آب نباید در شستشو به کار رود مگر این که توسط امدادگر یا تکنسین مجرب کمک های اولیه تجویز شود.

10-اگر کلر، لباس ها و یا پوست شخص در معرض نشت قرار گرفته را آغشته و اشباع کرده باشد، باید لباس های آلوده بیرون آورده شوند. در ادامه لازم است که فرد به طور مناسب و صحیح زیر دوش آب قرار داده شده و شستشوی کامل بدن وی انجام گردد.

11-اگر کلر مایع، پوست یا لباس را آلوده کند، باید از دوش اضطراری استفاده شده و لباس آلوده شده در زیر دوش آب از بدن خارج شود. پوست ملتهب آلوده شده باید با مقادیر فراوانی از آب ولرم به مدت 15 دقیقه یا بیشتر شسته شود. سوختگی های گرمایی ناشی از دمای سرد کلر مایع، ممکن است از هر نوع واکنش شیمیایی دیگر، بین کلر و پوست، آسیب رسان تر باشند. قرار گیری در معرض گاز کلر می تواند پوست را تحریک کند برای پوست آسیب دیده، هیچ خنثی ساز شیمیایی یا هیچ گونه مرهم یا پمادی را استعمال نکنید. در صورتیکه تحریکات پوستی پس از شستشو با آب ادامه یافتند یا اگر پوست پاره شد یا تاول زد، به یک امدادگر یا تکنسین مجرب کمک های اولیه مراجعه کنید. لازم به ذکر است که عدم استفاده از مرهم، پماد و ... دستوری برای مرحله ی کمک های اولیه بوده و متفاوت از مرحله ی درمان زیر نظر پزشک است.

12-افراد کمک کننده باید احتیاطات لازم جهت حفاظت خود از هر گونه تماس با کلر در حین اجرای کمک های اولیه را به کار برند و هرچه سریع تر، فرد مصدوم را از محدوده ی آلوده دور کنند.

13-تست های علائم حیاتی(تنفس، ضربان قلب و فشار خون) و اشباعیت اکسیژن در صورت در دسترس بودن پرسنل آموزش دیده و تجهیزات مناسب باید صورت پذیرند.

14-در تماس های حاد یا کوتاه با کلر، هیچ پادزهر خاصی شناخته نشده است. ارزیابی سریع پزشکی و اقدامات پشتیبانی، در رسیدن به نتایج مناسب درمانی، لازم هستند.

15-به فرد مصدوم توصیه شود که آرام و عمیق تنفس کند.

16-تمامی افرادی که در اثر تماس حاد و بیش از حد با گاز کلر از طریق استتنشاق آن، علائم بیماری را نشان داده اند، باید تحت نظارت امدادگر یا تکنسین مجرب کمک های اولیه قرار بگیرند.

17-با ارتباط برقرار کردن با بیمار، نگرانی او را تسکین دهید. به ویژه به هنگام انجام اقدامات تنفسی، به کمک روش های مختلف، از خود او کمک بخواهید.

18-اگر تنفس قطع نشده باشد، فرد قرار گرفته در معرض (کلر) باید در یک موقعیت راحت و آسوده قرار داده شود. این شخص باید در حالت نشسته ی کامل (با پاهای دراز شده روی زمین) و با زاویه 45تا 60 درجه در سر و بالا تنه (نسبت به خط عمود بر زمین) قرار داده شود (مگر اینکه مشکلی پزشکی وجود داشته باشد)

19-تجهیزات اکسیژن دهی پزشکی باید در محل یا ساختمانی نزدیک به سامانه های کلرزنی وجود داشته باشند.

چنین تجهیزاتی باید به صورت دوره ای تست و بررسی شوند. لازم به ذکر است که تجهیزات اکسیژن دهی پزشکی متفاوت با سیستم های تنفسی هوای فشرده هستند.

20-از لحاظ تاریخی، اکسیژن درمانی به ویژه اکسیژن مرطوب، به عنوان درمان اولیه در زمان استنشاق کلر در نظر گرفته شده است. چون رطوبت، تحریک های ناشی از کلر در غشاهای مخاطی را تسکین می دهد لذا اکسیژن مرطوب ترجیح داده می شود. اکسیژن بدون رطوبت، می تواند دارای تاثیر خشک کننده باشد، بنابراین به شکل بالقوه، علائم تحریک و سوزش را شدید تر می کند با این حال اگر اکسیژن مرطوب در دسترس نباشد، نباید از اکسیژن بدون رطوبت در صورتی که اکسیژن درمانی لازم شناخته شده، پرهیز نمود. با پیشرفت در تکنولوژی، هم اکنون تجهیزاتی در دسترس قرار گرفته اند، که می توانند به سرعت اشباعیت اکسیژن در یک فرد را ارزیابی و تعیین کنند (پالس اکسی متری). این ارزیابی و سنجش ممکن است در تعیین اینکه آیا اکسیژن تکمیلی پس از تنفس و استنشاق کلر مورد نیاز هست یا خیر، کمک کننده باشد.

21-ممکن است در تمامی موارد استنشاق کلر، اکسیژن درمانی لازم نباشد. با این حال در مواردی که فردی کلر استنشاق کرده است و (حتی) پس از ترک محل آلوده به کلر، باز هم علائم بیماری را نشان می دهد، اکسیژن درمانی توصیه می شود، مگر اینکه بتوان تشخیص داد به این درمان نیازی نیست. به عبارت دیگر اکسیژن درمانی لازم است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

شرایطی که در آنها نیازی به اکسیژن درمانی وجود ندارد، باید به طور کامل توسط یک پزشک و بر اساس یافته های پزشکی و بررسی مورد به مورد توسط امدادگر یا تکنسین مجرب کمک های اولیه که به طور ویژه در این حوزه آموزش دیده، معین شوند.

22-استفاده از اکسیژن باید توسط امدادگر یا تکنسین مجرب کمک های اولیه، که در زمینه ی استفاده از تجهیزات ویژه ی اکسیژن رسانی، تحت راهنمایی یک فرد متخصص و دارای مجوز در حوزه ی مراقبت بهداشتی، آموزش دیده باشد، انجام شود.

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کلرزن گازی، کلرزن گازی استخر، دستگاه کلرزن گازی، قیمت کلرزن گازی، سیستم کلرزن گازی، فروش کلرزن گازی، خرید کلرزن گازی، کپسول گاز کلر، سیلندر گاز کلر، قیمت کپسول گاز کلر، حمل کپسول گاز کلر، استاندارد کپسول گاز کلر، مشخصات کپسول گاز کلر، کپسول گاز هیدروژن کلرید و کپسول یک تنی گاز کلر، با کارشناسان شرکت ابنیه پایدار سبز تماس حاصل نمائید.

 

مسمویت جمعی در روستای «شیخ‌صله» ثلاث باباجانی/ علوم پزشکی: علت مسمومیت احتمالا آلودگی آب است

فرماندار ثلاث باباجانی از مسمویت 120 نفر از اهالی روستای «شیخ‌صله» این شهرستان خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۲ تیم پزشکی با هشت دستگاه آمبولانس در منطقه مستقر است.

ه گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، روز گذشته تعدادی از اهالی روستای «شیخ‌صله» شهرستان ثلاث باباجانی با علائم مسمویت به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان ثلاث مراجعه کردند،

خبرنگار فارس برای اطلاع بیشتر از این خبر با سراغ یدالله شکری فرماندار این شهرستان رفته است.

شکری با تایید خبر مسمویت جمعی از اهالی روستای شیخ‌صله شهرستان ثلاث‌ باباجانی، اظهار داشت: از دیروز ساعت ۸:۳۰ دقیقه، هفدهم شهریورماه تعدادی مراجعات بیمارستانی از این روستا با علائم اسهال و استفراق داشته‌ایم که اکثرا کودکان هستند.

وی ادامه داد: به محض اطلاع از موضوع و مراجعات بیشتر، دستگاه‌ها وارد عمل شدند، همه اقدامات و تدابیر لازم اندیشیده شده و آب معدنی و سایر امکانات در اختیار روستائیان این منطقه قرار گرفته است.

مسمویت جمعی در روستای «شیخ‌صله» ثلاث باباجانی 

فرماندار ثلاث‌ باباجانی حجم مراجعات از شب گذشته تا ساعت ۵ بامداد را ۱۲۰ نفر اعلام کرد و افزود:  ۲۰ نفر  از این تعداد به در مراکز درمانی استان و شهرستان‌ها همجوار اعزام شده و ۱۱ نفر هم هم‌اکنون در بیمارستان ثلاث باباجانی بستری هستند، ۸۹ نفر هم به‌صورت سرپایی تا به این ساعت مداوا شده‌اند.

وی با بیان اینکه تاکنون فوتی و بیماری با حال وخیم در این رابطه نداشته‌ایم، تصریح کرد: ۲ تیم پزشکی با هشت دستگاه آمبولانس در منطقه مستقر است، منتظر هستیم منشا آلودگی از طریق آزمایش مشخص شود به محض مشخص شدن، اقدامات موثری انجام خواهد شد.

همچنین معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت‌وگو با فارس در خصوص مسمومیت برخی از اهالی روستای «شیخ صله» شهرستان ثلاث باباجانی، اظهار داشت: احتمالا این مسمومیت به دلیل آلودگی آب بوده است.

ابراهیم شکیبا ادامه داد:  امروز تیمی متشکل از دانشگاه علوم پزشکی، شرکت آب و فاضلاب و هلال احمر به منظور شناسایی علل و رفع مشکل عازم روستای شیخ‌صله شده‌اند.

وی با اشاره به آبرسانی بوسیله تانکر برای مردم روستا، گفت: تا مشخص شدن نتیجه بهتر است مردم قبل از استفاده از آب آن را بجوشانند بعد مصرف کنند.

دوره های آموزشی

شرکت ابنیه پایدار سبز

آدرس:

تهران، بلوار میرداماد، میدان مادر، خیابان شاه نظری،کوچه دوم، پلاک 35، واحد 4 - طبقه دوم

تلفن:

22227849
22261233
26423930

ایمیل:

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

فکس:

22264993
26423668

کد پستی:

1547936515